Een Expresso jurk of broek voor deze zomer

Eindelijk het is zover, het is zomer! Als het zonnetje lekker schijnt dan is het heerlijk om luchtige kleding te dragen. Natuurlijk zijn er vele jurken en rokjes die je het extra zomergevoel geven, maar ook met een luchtige Expresso broek, stijlvolle pantalon, jurk of hippe short kom je deze zomer goed voor de dag. 

Expresso heeft ook dit seizoen fijne broeken waar je figuur nog beter in uitkomt en waar je je goed in voelt. Natuurlijk zijn er de jeans, maar er zijn ook nieuwe trendbroeken. Je start de zomer fleurig met een broek met bloemen. De nieuwe lengte dit seizoen is tot halverwege de kuit, deze broek combineer je goed met een luchtig hemdje. Effen broeken zijn ook nog steeds populair, met name omdat deze zo gemakkelijk te combineren zijn met tops uit je eigen kledingkast. De keuze voor een basic broek is dus verstandig, bijvoorbeeld in een mooie blauwe of grijze tint - onmisbaar in je garderobe. Een andere broekentrend dit seizoen is de broek met streepjes, deze combineert mooi met een witte blouse of hemd. Je kunt ook kiezen voor een totale streepjes-outfit door de broek te combineren met een top met streepjes. 

Natuurlijk mag in de zomer ook een korte broek of short niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor de short met opgerolde pijpjes. Lichte shorts en luchtige broeken zijn ideaal voor mee op reis: ze nemen weinig ruimte in in je koffer en dragen heerlijk soepel het warme klimaat van verre streken. Nieuw dit jaar zijn de flowypants, deze wijde broeken zitten bijzonder comfortabel en zien er heel zomers uit. 

Expresso is een Nederlands modemerk dat zich richt zich op vrouwelijkheid en karakter. De collectie is perfect passend gemaakt voor de Nederlandse vrouw. Expresso biedt zowel zakelijke kleding als kleding voor vrije tijd. Verschillende basics en accessoires zijn optimaal te combineren. Met een Expresso jurk accentueer je je sterkste punten. De wat zwakkere punten worden geraffineerd verbloemd. De collectie beschikt over een goede pasvorm en is verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 46. In de verschillende mode-items draait het om comfort, elegantie, originaliteit en individualiteit. Er is altijd een eigentijds ontwerp dat (bij) je past. Expresso vindt het belangrijk dat je je als vrouw mooi voelt, van buiten en van binnen. 

Draag je vaak broeken? Deze zomer is er weer volop keuze. Draag je normaal gesproken rokken en shorts, probeer dan deze zomer een van de luchtige jurk uit de Expresso collectie, deze zullen je zeker ook goed bevallen. De kleding van Expresso laat je stralen! Neem eens een kijkje bij Van de Belt Modewereld en laat je verrassen door de collectie vol vrouwelijke creaties.

Delen